maanantai 4. marraskuuta 2013

Tankotanssi

Tankotanssi on ihan mielettömän hieno laji! Sain oman ensimmäisen tankoni viime perjantaina, jee!! Helsingissä asuessani kävin kyseisen lajin alkeistunnit ja nyt olen innostunut lajista uudelleen. kajaanissa tankotanssia ei ole ollut oikein missään mahdollista harrastaa, joten siksi halusin ottaa tämän tanssilajin Fysterin palveluihin. Löysin mainion persoonan sitä opettamaan minun kaverikseni, joten voin tarjota vauhdikkaita ja laadukkaita tunteja. Tankotanssia on pidetty ja edelleen jotkut valitettavasti pitävät sitä eroottisiin ajatuksiin viittavaana lajina ja yhdistävät lajin strippaamiseen. Tankotanssi on todellista kehon hallintaa, keskivartalon vahvuutta ja koko kehon voimaa vaativa laji. Tankotanssia tanssitaan pienissä shortseissa ja topissa, jotta tangosta saa mahdollisimman hyvä pidon ja tällöin se on turvallisempaa ja helmpompaa. Tangon ulkopuolella tehdään harjoitteita ja harjoitellaan tanssillisia muita liikkeitä/liikesarjoja, jotka voivat olla eroottisesti kauniita, mutta itse tankotanssilla tällaisella salilla ei ole mitään tekemistä strippaamisen kanssa.

Tankotanssitunnille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut. Tunnit aloitetaan hyvällä alkulämmittelyllä ja peruskävelyistä tangon ympäri. Jokainen tunnille osallistuja etenee omaan tahtiin ja tekee yhtä harjoitusta niin kauan, että on valmis kokeilemaan haastavampaa harjoitusta. Tunti kehittää erittäin hyvin koko kehon voimaa, tasapainoa, lihasvoimaa, koordinaatiota sekä puristusvoimaa ja lavan hallintaa. Suosittelen lämpimästi, jos vähänkään epäröit, että pitäisikö tulla kokeilemaan! Kokeilemalla se selviää, että tuntuuko laji itselle sopivalta ja mielenkiintoiselta!

Tässä muutamia kuvia alkeistason harjoitteista








Tervetuloa kokeilemaan Tiistai-iltaisin ja Lauantai-aamuisin. Yksi ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa ja hinta on 120e. Fysteristä voi myös kysyä ykstiystunteja sekä esim. polttariporukalle hauskaa tanssituntia. Tervetuloa!

Energistä viikon alkua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti