maanantai 18. marraskuuta 2013

Fitline

Olen koko syksyn tässä ajatellut, että värikäs, monipuolinen ja hyvin suunniteltu ravinto kyllä riittää, vaikka teen paljon töitä ja liikun ajoittain kohtalaisen paljon. Olen käyttänyt lisänä D-vitamiinia, kalsiumvalmistetta, c-vitamiinia (+sinkkiä flunssan aikana) ja ajoittanut ottanut seleeniä, koska olen syönyt lihaa tosi vähän, tai siis en ole syönyt lihaa juuri ollenkaan. Olen silti ollut välillä tosi väsynyt aamuisin ja pistänyt sen vain pimeyden ja kiireiden piikkiin. Pikkuhiljaa olen kokenut, että ehkä tarvitsen enemmän jotain ravintolisää perusterveellisen ruoan lisäksi. Aloin taas syömään myö lihaa enemmän. Pyrin syömään luomulihaa, jos se vain on mahdollista. Lihaa, hyviä rasvoja ja paljon kasviksia, juureksia ja vihanneksia. Katsotaan, mikä tällä muutoksella on vaikutus sekä kehon koostumukseen, että mieleen.

Ravintolisäksi valitsin "tiivistettyä ruokaa", jossa ei ole mitään lisättyjä lisäaineita. Valitsin sarjan nimeltä Fitline. Tämä on ollut Suomessakin jo useita vuosia käytössä ja levinnyt ympäri maailmaa. Alunperin tuote on Saksalainen. Moni urheilijakin suosii kyseistä ravintolisä-sarjaa.


Ajattelin kokeilla kolmen kuukauden aloitussetin, jolla pääsen tämän pimeimmän jakson yli. Aamuisin otan Isoimmasta purkista eli basic tuotetta, joka sisältää eniten seleeniä, ravintokuituja, natriumia,  C-, E-, ja A- vitamiineja ja hiilihydraatteja eri kasveista. Lisäksi nautin luonnon kofeiinituotteen Activize Oxyplus, joka sisältää mm. quaranaa, B-vitamiineja, C-vitamiinia, biotiinia ja foolihappoa. Tätä voi ottaa kolme kertaa päivässä. Tarkoitus on virkistää sekä parantaa energia-aineenvaihduntaa.
Iltaisin nautin vielä lasillisen palautumiseen tarkoitettua Restorate- nimistä tuotetta. Siinä on kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, kuparia, seleeniä, piitä ja D-vitamiinia. Tämän tarkoitus on palauttaa työstressistä ja liikunnasta.

Juomat maistuvat todella hyviltä ja raikkailta. Ne sekoitetaan kylmään veteen. Lisäksi hankin Q10 tipat ja omega3 rasvahapot, jotka sekoitetaan juomiin. Ravintosisältö on vesiliukoista, joten yliannostuksen vaaraa ei ole. Minun vatsalleni tuotteet ovat ainakin tähän asti sopineet hyvin. Lisäksi olen kyllä aamuisin juonut kahvia, josta pikkuhiljaa pyrin pääsemään koko ajan enemmän eroon. Luonnon kofeiini guaranan pitäisi auttaa vähentämään kahvin mielitekoa.

Jos kiinnostuit tuotteista ja haluat lähteä kokeilemaan kanssani kolmen kuukauden ajan niiden piristävän ja elimistön toimintaa tasapainoittavan vaikutuksen, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä. Kauttani voi ostaa kyseistä ravintolisäsarjaa. p. 045-23 84 354.


Tässä vielä innostavia ruokakuvia viikonlopun kokkailuistamme. Korostan siis sitä, että mikään ravintolisä ei koskaan korvaa monipuolista ruokavaliota!!

Naudan pihvi ja paljon värikästä kylkeen, päällä sitruuna oliiviöljyä

Pinaatilla ja fetalla täytettyjä kalkkunarullia

Lisäksi kaaleja ja porkkanaa keitettynä, lisänä omatekemä pesto persiljasta, thaibasilikasta. Mausteena siinä valkosipuli, inkivääri, chili, sitruuna, siemenet, pähkinät ja kahta eri öljyä

Lempparini! Kookoskermalla höystettyä bataatti porkkanakeitto, jossa inkivääriä, chiliä ja valkosipuali. sekä yrttejä

Lisäksi tuhdit lämpimät leivät! Pohjalla oma tekemä pesto

Kyllä näillä eväillä taas jaksaa ja kun viikonloppuna tekee reilummin ruokaa, saa siitä viikolla otettua evästä töihin. Energiaa jokaisen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti